Zoek me in de rondte

Discussion in 'Andere geleedpotigen' started by BrazilianBlack, Mar 27, 2017.

 1. Christa

  Christa Juvenile

  Joined:
  Apr 30, 2017
  Messages:
  143
  Likes Received:
  29
  Trophy Points:
  78
  Dat hangt ook van de RLV in de rest van de ruimte af - maar met een stukje plastic (testen met clingfilm / vershoudfolie) en dan een plaatje perspex voor het mooi is dat *zo* opgelost.

  een GROOT nadeel van die exo-terra-dingen (naast een 'open' plafond): de ventilatiegleuf bij de deurtjes laat fruitvliegjes door-
  dus het eerste wat je bij zo'n bak moet doen is de strip eraf frummelen, benzinegaas of nylonmesh erop plakken en dan de boel weer in elkaar proberen te zetten.

  Geef mij maar gewoon de kikkerbakken van dutch-RANA of Rene Zwart - die zijn fruitvliegdicht (ook de schuifdeurtjes omdat dat er een rupsje silicone op gezet is) en makkelijker vochtig te houden.
  Ik kan niet voor anderen praten, maar op een gegeven moment ben je de fruitvliegjes in je cola, thee, koffie, boter, jam, kaas, schoenen etc.etc. echt goed zat.
  Zelfs de mutantjes (niet vliegende versie) komen een flink eind!

  Ik heb ontzettend veel aangeklooid met bakken die het net niet waren- en geloof me: het is meer dan de moeite waard om een bak te kopen die gebouwd is met 1 doelgroep in gedachten.

  Via de DNsite (gifkikkerportaal) kun je prima 2e handsbakken vinden trouwens (en op de beurs zijn de nieuwe een pak betaalbaarder).
   
  • Like Like x 1

Share This Page