Donaties

Discussie in 'Forumopmerkingen' gestart door Bruce1984, 2 jan 2016.

 1. Bruce1984

  Bruce1984 Adult Administrator

  Lid geworden:
  23 dec 2013
  Berichten:
  212
  Leuk Bevonden:
  33
  Trofeepunten:
  160
  Beste forumleden,

  Zoals jullie je wellicht kunnen herinneren van een vorige post hier of eventueel hebben meegekregen via Facebook - wij hebben als team een poos geleden gepolst in hoeverre men bereid was te doneren om het Vogelspinnenforum te helpen. Alle reacties waren enorm positief en daar waren wij erg blij mee!

  Voor diegenen die of geen Facebook hebben of niet veel hebben meegekregen, hier nogmaals een kleine post met betrekking tot de donaties.

  Graag zouden wij van de individuen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren, een bevestiging ontvangen, zodat de voor de donatie benodigde gegevens verstrekt kunnen worden. Deze bevestiging kan, voor zover nog niet via Facebook geleverd, zowel als reactie op deze post, als privébericht hier op het forum, als e-mail naar bruce1984[at]gmail.com, als bericht in de Facebook groep (in dit geval het liefste op de daadwerkelijke post) of als privébericht op Facebook, naar mijzelf of naar een ander lid van het team (let op: Jeroen Kooijman is enkel en alleen nog formeel onderdeel van het team, maar heeft in principe zijn taken als Admin neergelegd).

  Nogmaals, namens het gehele team, bedankt voor alle steun en toezeggingen!
  - Het Vogelspinnenforum-team
   

Deel Deze Pagina