Gadverdamme! Het mag dan wel 20 graden zijn buiten, maar de eerste boerenkool lag weer bij de groenteboer, dus ik eet vanavond stoner-stamppot. Whooooeeeeiii!!
Omdat ik nog steeds niet kan kauwen hou ik het net zoals de afgelopen dagen bij bouillon, griesmeelpap en (erg gore) nutridrink.....
Gatverdamme smerig diepvriesvoer. Vegetarische pasta met te veel olijven. Ik weet niet wanneer ik dit gekookt heb maar het zal geen goeie dag geweest zijn.
Omdat ik nog steeds alleen maar zacht/vloeibaar mag eten van de kaakchirurg warm ik maar het restje andijviestamp op en ga voor de vrouw pizza maken.....
Ik heb dat ook een tijd gehad ivm mijn kaak, werd er heel creatief van maar snakte naar crunchy voedsel. Wanneer mag je weer normaal eten?
Ik hoop aan het eind van de maand, met een beetje geluk is er dan genoeg botweefsel aangegroeid en kan ik kauwen zonder het risico te lopen dat mijn kaak breekt.
Zou mooi zijn als je met de feestdagen weer gewoon lekker alles mag eten... Ik heb nog ergens een zooitje recepten uit die tijd. Als je geinteresseerd bent, laat me weten
Recepten zijn altijd welkom #kookmaf Wat voor mishandeling moest jij ondergaan? Ik moest een cyste van ong. 2cm uit mijn kaak laten snijden/hakken/bijtelen met een holle kaak en een open gat als gevolg.......
Vanavond eens een keertje lekker uitgebreid koken Eerste gang van gepocheerde eieren op een bedje van langwerpige broodcroutons met knoflook, zeezout, tijm en oregano, vervolgens een bolognese die een aantal uur heeft staan pruttelen op een laag pitje, met versgemaakte ravioli met een vulling van gekruid gehakt en kaas, en tot slot... iets met eiwit geklopt met suiker denk ik, even kijken wat we daarmee doen
Ik dacht dat ik de meest smerige groentensoep ooit gemaakt had, maar het was best goed te eten #leftovers
Courgette gevuld met zalm en kaas en rijst. Met cherrytomaten. Niet te nassen, maar de dames vonden het lekker